Strona używa plików cookies, więcej informacji na temat przetwarzania danych znajdziesz w polityce prywatności.
Rozumiem

Makaron ryżowy z tapioką

PRZEJDŹ DO SKLEPU

Makaron ryżowy z tapioką ma postać długich, półprzezroczystych wstążek. Cechuje go delikatny smak, który idealnie komponuje się z wieloma potrawami, zarówno orientalnymi jak i tradycyjnymi.

Jego zwarta struktura, świetnie sprawdza się podczas smażenia. Jest znakomitym dodatkiem do lekkich, wiosennych sałatek, zup, dań smażonych w woku i wielu mięsnych i rybnych potraw. Makaron jest produktem bezglutenowym!

Wyślij informacje o produkcie


E-mail odbiorcy:

Imię i nazwisko nadawcy:

Dodatkowe informacje:


Pobierz zdjęcie

OPIS PDF

PRZEJDŹ DO SKLEPU
ZOBACZ RÓWNIEŻ:

Makaron Wonton | 200 g

TAOTAO

Makaron ryżowy muszelki | 200 g

TAOTAO

Makaron chiński | 250 g

TAOTAO

Makaron ryżowy nitki | 200 g

TAOTAO